MADBALL (US) + NASTY (BE) + BORN FROM PAIN (NL) LIVE στο Arch Club, στις 12 Οκτωβρίου!

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 11:09
Γράφτηκε από:

MADBALL (US) + NASTY (BE) + BORN FROM PAIN (NL) LIVE IN ATHENS
Οι MADBALL επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια!


Η αναμονή έφτασε στο τέλος της! Μετά από 12 χρόνια απουσίας, οι θρύλοι του New York Hardcore, MADBALL, επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία εκρηκτική συναυλία που θα μείνει αξέχαστη. Στις 12 Οκτωβρίου, το Arch Club στην Αθήνα θα φιλοξενήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή των MADBALL, με καλεσμένους τους NASTY, BORN FROM PAIN και PRIMITIVE DREAD.


Η περιοδεία "Only the Hard 2024" των NYHC θρύλων MADBALL περιλαμβάνει δυναμικές εμφανίσεις σε όλη την Ανατολική Ευρώπη και η συναυλία στην Αθήνα θα είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές του tour. Το line-up συμπληρώνεται από τρεις εξίσου ισχυρές μπάντες που υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη: οι NASTY από το Βέλγιο, οι BORN FROM PAIN από την Ολλανδία και οι PRIMITIVE DREAD, μία crossover μπάντα που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
NASTY – Η beatdown hardcore metal αίσθηση από το Βέλγιο επιστρέφει για ακόμα μία εκρηκτική εμφάνιση στην Ελλάδα, μετά από μια αξέχαστη εμφάνιση σε παλαιότερες εκδηλώσεις. Με τον σκληρό τους ήχο και την ασταμάτητη ενέργειά τους, υπόσχονται να ανεβάσουν το κοινό σε νέα επίπεδα έντασης.
BORN FROM PAIN – Φίλοι της ελληνικής hardcore σκηνής, οι BORN FROM PAIN είναι γνωστοί για την ενέργειά τους και την αφοσίωση στο είδος. Έχοντας περιοδεύσει σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχονται για να ταρακουνήσουν το Arch Club με την ασταμάτητη τους δύναμη.
PRIMITIVE DREAD – Η νέα crossover μπάντα, με μέλη από το Hardfaced της Βόρειας Μακεδονίας, ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει με το ντεμπούτο της στην ελληνική σκηνή. Το πάθος και η ωμή ενέργεια των Primitive Dread είναι σίγουρο ότι θα καθηλώσουν το κοινό.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
Arch Club
Early bird: 28€
Pre-sale: 31€
Door: 35€
Προπώληση εισιτηρίων: more.com και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Nova, Shell, BP,
EKO, Metro, My Market)
Tickets link: https://www.more.com/.../madball-us-nasty-be-born-from.../