THE HARD QUARTET (E.Kelly, S. Malkmus, M.Sweeny, J.White) - Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ τους Atiba Jefferson

THE HARD QUARTET (E.Kelly, S. Malkmus, M.Sweeny, J.White) - Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ τους

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 14:48
Γράφτηκε από:

THE HARD QUARTET

THE HARD QUARTET IS:

EMMETT KELLY

STEPHEN MALKMUS

MATT SWEENEY

JIM WHITE

The Hard Quartet κυκλοφορούν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους στη Matador Records.

Λέει το συγκρότημα, "Ο Emmett Kelly, ο Stephen Malkmus, ο Matt Sweeney και ο Jim White σχημάτισαν τους The Hard Quartet τον Μάιο του 2023. Ηχογράφησαν ένα άλμπουμ 15 τραγουδιών στη Νέα Υόρκη και το Μαλιμπού στην Καλιφόρνια χωρίς να το πουν σε κανέναν εκτός από τις οικογένειες και τους φίλους τους - πέρασαν ιδανικές στιγμές σε ειδυλλιακές τοποθεσίες. Οι Hard Quartet είναι ένα full-on rock συγκρότημα. Και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος γράφουν, τραγουδούν, παίζουν μουσικά όργανα και παράγουν τα τραγούδια των The Hard Quartet. Το συγκρότημα είναι το φυσικό αποτέλεσμα μίας φιλίας δεκαετιών όπου έπαιζαν μουσική ο ένας στο σχήμα του άλλου"


The Hard Quartet 1.

Τον Ιούλιο, οι The Hard Quartet κυκλοφόρησαν το πρώτο single τους, “Earth Hater” που συνοδεύτηκε από ένα βίντεο σε σκηνοθεσία του EYEDRESS. Τον Αύγουστο, το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ του και δημοσίευσε το "Rio's Song" ενώ λίγο καιρό αργότερα ακολούθησε το “Our Hometown Boy”. Πρόσφατα, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το “A Tender Look at the Hard Quartet”, ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 12 λεπτών που παρουσιάζει το συγκρότημα.

Οι The Hard Quartet αποτελούνται από τους:

Emmett Kelly - τραγουδοποιός, κιθαρίστας και τραγουδιστής, γνωστός για τη δουλειά του με τους The Cairo Gang και τους The Double, καθώς και από τη συμμετοχή του ως μουσικός στους Bonnie "Prince" Billy, Ty Segall, Rob Mazurek και άλλους.

Stephen Malkmus - τραγουδοποιός, κιθαρίστας και τραγουδιστής, περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του με τους Pavement, the Jicks, Silver Jews, Straw Dogs αλλά και από τα προσωπικά του άλμπουμ.

Matt Sweeney - τραγουδοποιός, κιθαρίστας, παραγωγός και τραγουδιστής, γνωστός για τη δουλειά του με τους Chavez, Superwolf, τη μουσική του για το Red Dead Redemption 2 και τη συμμετοχή του με την κιθάρα του σε ηχογραφήσεις των Guided by Voices, Cat Power, Johnny Cash, Adele.

Jim White - ντράμερ και τραγουδοποιός, γνωστός για τη δουλειά του με τους Dirty Three, τους Xylouris White, την Marisa Anderson και ως μουσικός στους Guy Picciotto, Cat Power, Bill Callahan και Venom P Stinger.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

https://thehardquartet.lnk.to/album

THE HARD QUARTET:

https://x.com/thehardquartet

https://www.tiktok.com/@thehardquartet

https://www.facebook.com/thehardquartet

https://www.instagram.com/thehardquartet

https://www.youtube.com/@thehardquartetband

Κυκλοφορεί από τη Matador Records με την υποστήριξη της The Hubsters

Ακολουθήστε μας στα social media και στο You Tube

YouTube || Instagram || Facebook || Spotify || Souncloud