New, Greek and Cool (10/10/24)

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 20:10
Γράφτηκε από:

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και να δείτε μερικά κομμάτια που κυκλοφόρησαν από Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα το τελευταίο διάστημα και θεωρούμε πως είναι άξια της προσοχής σας. Κάποια είναι λίγο παλαιότερα, μερικά είναι φρέσκα videos παλαιότερων κομματιών και κάποια είναι συνολικά (τραγούδι και video) καινούρια. Καλή ακρόαση…

1. The Lost Noise Figure - When I Love You (single, Released: 20/19/2024)
Μετά τον ψυχεδελικό δυναμίτη, το άλμπουμ Alive του 2022 και το εξίσου σημαντικό EP Get it On του 2023, οι The Lost Noise Figure από τη Θεσσαλονίκη επιστρέφουν με το υπέροχο single When I Love You.

2. Dirty Nancy - Sunday High (single, Released: 25/9/2024)
Για άλλη μία φορά οι Dirty Nancy κάνουν τα synth μαγικά τους και μας προσφέρουν ένα ήπιο, ατμοσφαιρικό διαμαντάκι. Το ωραίο είναι πως ενώ θυμίζουν πολλούς, καταφέρνουν να βάζουν την προσωπική τους σφραγίδα στα κομμάτια τους.

3. BIPOLIA - The Floor (single, Relased: 27/9/2024)
Το The Floor είναι το δεύτερο κομμάτι της Bipolia, της νεαρής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού από την Αθήνα με το άψογο -κατά την άποψή μας- μουσικό ύφος. To ντεμπούτο άλμπουμ της, "There, I Said it", κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου.

4. This is Nowhere - Rainbows (Waiver, Released: 4/10/2024)
Aκούστε την κομματάρα Rainbows, ένα από τα πολλά κομμάτια που προλάβαμε να ξεχωρίσουμε από το δίσκο Waiver που μόλις κυκλοφόρησε.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας έχουμε σύντομα γιατί o νέος δίσκος φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον.

5. Mother of Millions - Magna Mater (Magna Mater, Released: 4/10/2024)
Μία από τις αγαπημένες μας εγχώριες μπάντες παρουσίασε ένα ακόμα single, από το νέο άλμπουμ, που μόλις κυκλοφόρησε. Το κομμάτι κινείται στο κλασσικό post/progressive ύφος που τους γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, εμπλουτισμένο όμως και με νέα στοιχεία, που τα βρίσκει κανείς παντού στο άλμπουμ.

6. Planet of Zeus - No Ordinary Life (Afterlife, Upcoming: 11/10/2024)
Οι Planet of Zeus, επιστρέφουν με ένα ακόμα νέο τραγούδι, προπομπό του 6ου στουντιακού άλμπουμ τους, με τίτλο Afterlife, που κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου.

photo: v_era