Marc Ribot's Ceramic Dog Live στο Gazarte στις 13 Νοεμβρίου! Opening: Costas Baltazanis Xperiment Trio

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 11:22
Γράφτηκε από:

Στις 13 Νοεμβρίου, ο θρυλικός κιθαρίστας Marc Ribot και το power trio Ceramic Dog θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα.

Αυτή η πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον πρωτοποριακό τους ήχο. Το power trio του θρυλικού κιθαρίστα Marc Ribot, Ceramic Dog, κάνει το ντεμπούτο του στην Αθήνα την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στο Gazarte – Ground Stage, σε παραγωγή Scenius Events. Οι Ceramic Dog, που δημιουργήθηκαν το 2007, έγιναν γρήγορα ένα από τα πιο καινοτόμα και συναρπαστικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Η μουσική τους αψηφά την κατηγοριοποίηση, αναμειγνύοντας ροκ, τζαζ, μπλουζ και πειραματικά στοιχεία. Ο ήχος της μπάντας είναι έντονος και απρόβλεπτος, καθοδηγούμενος από την χαρακτηριστική κιθάρα του Ribot, το δυναμικό drumming του Ches Smith και τις περίπλοκες μπασογραμμές του Shahzad Ismaily.

Οι Ceramic Dog έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για το μοναδικό τους μίγμα μουσικών ειδών, που συνήθως περιλαμβάνει στοιχεία ροκ, τζαζ, μπλουζ και πειραματικής μουσικής. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, "Connection" (2023), κυκλοφόρησε το 2023 και έχει κερδίσει τους κριτικούς για το τολμηρό του πνεύμα και την δεξιοτεχνική μουσική.

Opening : Costas Baltazanis Xperiment Trio

Το καινοτόμο project του καταξιωμένου κιθαρίστα, με εναλλασσόμενους συμπαίκτες που δημιουργούν μια μοναδική πειραματική jam band. Μαζί του σε αυτη την βραδυα, ο αγαπημένος κρουστός της ελληνικής σκηνής, Δημήτρης Κλωνής, στα τύμπανα και ο χαρισματικός Κωστής Χριστοδούλου στα πλήκτρα.

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ